Tanfolyam az első önálló repülésekhez – Kedvcsináló tanfolyam

Start előtti pillanatok

 

2019 őszi tanfolyamok itt!!! (katt.)

 

Ezt a siklóernyős tanfolyamot azoknak szánjuk, akiket régóta vonz a szabad repülés gondolata, de eddig még nem volt bátorságuk ahhoz, hogy eljöjjenek, kipróbálják a repülést.

Viszonylag kedvező áron, eljutnak az első önálló repülésekig, és még egy kicsivel tovább is. Ez a tanfolyam 8 alkalmat jelent, ami körülbelül egy-másfél hónap tanfolyami időt jelent, az időjárási körülményektől függően. Ez alatt az idő alatt megtanulható az ernyő biztonságos kezelése a földön, szélcsendben, gyenge szélben, és erősebb szélben is. Ez a tanulás jelenti a biztos starttudást, amire a repüléseknél szükség is lesz.

A kezdeti repüléseket alacsonyabb magasságból, majd az oktatódombok teljes magasságból végezhetik. Különböző helyszíneken és időjárási feltételek mellett van lehetőség a repülésekre. Valamint ezt a kezdeti gyakorlati tudást a megfelelő mennyiségű elméleti háttérrel támasztjuk alá, viszont itt még nem ez az elsődleges, hanem a repülés élménye.

Jó tudni: Ez a fajta tanfolyam nem vizsgával zárul, nem is a célunk. Csupán a repülés világába szeretnénk egy varázslatos bepillantást nyújtani, végig biztonságos keretek között. Ennyi idő alatt nem lehet megszerezni azt a tudást és azt a sok (!) tapasztalatot, ami a biztonságos és önálló repülésekhez szükséges, nemcsak nálunk, máshol sem…

Ennek a tanfolyamnak a költsége: 39.990 Ft

Mit tartalmaz a díj?

  • a gyakorlati oktatást 8 alkalmon keresztül, amibe nem számítanak bele az olyan alkalmak, amikor nem lehet repülni az időjárás vagy egyéb más ok miatt, és egy alkalomról lehet hiányozni, ami később bepótolható
  • a gyakorlati foglalkozások utána elméleti alkalmakat, illetve egyéb klubdélutánok alatti elméleti előadásokat.
  • a teljes felszerelést a tanfolyam idejére: ernyő, beülő, sisak, rádió

Első repülések