Free Air Vándorkupa 2017 díjkiosztó

Az idei évben hirdettük meg először a Free Air Vándorkupát, de egyből négy kategóriában. Próbáltuk úgy kialakítani a versenyszámokat, hogy minél több esélyt kaphasson mindenki a klubból. Idén nagyon szép eredményekkel nyerték meg a kupákat a győzteseik, így buzdítok mindenkit a jövő évi nevezésre, de legfőképp persze a repülésre.

 A díjátadó ünnepséget a karácsonyi összejövetelünk tartottuk, de mivel nem tudott mindenki ott lenni, illetve azért, hogy méltó figyelmet kaphassanak, és az eredményeket is megtudjátok, így álljon itt mégegyszer:

Legnagyobb repülés – Marton Attila

A legnagyobb repülés
A legnagyobb repülés

Ezzel a 171 km-es repüléssel nyerte Ati idén a kupát, de érdemes megnézni a többi repülését is, mert emellett is sok szép repülése volt.

Legjobb versenyeredmény – Gyarmati-Szabó István

 

  • A legjobb versenyeredmény
  • A legjobb versenyeredmény

Idén István vett részt a legtöbb versenyen tőlünk, ráadásul többbféle versenyágban is, mind távrepülős, mind célraszálló versenyeken is részt vett. A Magyar Válogatott tagjaként indult az idén megrendezett Célraszálló Világbajnokságon is.

 Legtöbb repült idő – Kutrik-Halmágyi testvérpár

A legtöbb repült idő
A legtöbb repült idő

Volt némi bunda, mert mindketten ugyanannyi időt vallottak be…de azért elfogadjuk, 115 órával lettek az elsők, alig megelőzve ezzel a másodikat. És ez még csak a kezdet 🙂

 Legtöbb tanfolyamos részvétel – Kerekes Kata

A legtöbb tanfolyamos nap győztese
A legtöbb tanfolyamos nap győztese

Kata idén nagyon aktívan járt a tanfolyamokra, 29 tanfolyamos oktatási napon vett részt, ami meg is látszik a repüléseinél, nagy biztonsággal tud már startolni mindenféle időjárási körülmények között, és jó sok repült időt is tudott gyűjteni.

 IMG_2294

Nagy Gratuláció mégegyszer a dobogósoknak, és a többieknek is akik neveztek a versenyre, névszerint: Horváth Áron, Sipos András és Csanády Somának akik küldtek nevezéseket, szerintem még lett volna néhány esélyes, remélem jövőre még több résztvevővel és még szebb eredményekkel folytathatjuk!

 

Szép volt!

Free Air Vándorkupa Győztesei 2017
Free Air Vándorkupa Győztesei 2017