Nina és Győző Esküvője

Kedves Résztvevők!

Sok szeretettel várunk Titeket az esküvőnkre és az azt követő lagzira!

Sokan már régóta tudjátok a dátumot, augusztus 25. szombat, 16:30-kor van gyülekező, és 17:00-tól kezdődik a szertartás. A szertartás helyszíne Bakonybél, Borostyán-kút Kápolna (Szentkút Kápolna), ide kattinva térképen láthatod.

Miután hivatalosan is egybekeltünk, szívesen megvendégelnénk Titeket. A lagzi a közeli Szentkereszty-vendégházban lesz, ami gyalogosan sincs messzebb mint 5 perc, ide kattintva megtalálhatod.

A templom és a vendégház mellett is, bőségesen található biztonságos leszállóhely, így lehet siklóernyővel is érkezni, csak ne szálljatok az állatok közé.

Étkezés: Az esküvőn igazi gourmet fogásokat fogunk felszolgálni, melynek különlegességét a bivaly hús fogja adni. Bivaly leves, bivalypörkölt, valamint éjfélkor székelykáposzta várja a lakodalmas népet. Aki ezt nem szereti feltétlen szóljon.

A süteményeket Tőletek várjuk, mindenkit megkérünk, hogy hozza el kedvenc süteményét 🙂 Így lehet csak garantálni, hogy a legfinomabb sütemények legyenek. (Akinek nincs ötlete, mi nagyon szeretjük az Auguszt, Szamosi és Daubner süteményeket)

Szállás: A vendégház szobái a család részére vannak fenttartva, viszont a ház kertjében korlátlan számban van lehetőség sátrazni (akár fák alatt árnyékban) vagy akár egy hozott matracon a padláson aludni. Aki fedett helyen-ágyban szeretne aludni, az a falubeli lehetőségek közül tud választani, számos szálláslehetőség áll rendelkezésre. 

Dress-code: természetesen ahogy az esemény fénye megkívánja, a white-tie, azaz az uraknak a következő öltözetet jelenti: frakk, nadrág, fehér ing, fehér mellény, fehér csokornyakkendő, a hölgyeknek pedig a nagyestélyi, könyékig érő kesztyűvel kiegészítve.

De a viccet félretéve, az eseményt megtisztelő, elegáns, de kényelmes ruhába gyertek, ami az Istentiszteleten is megállja a helyét, de ha kell számháborúzni is tudtok benne. Fontos, hogy nem bálteremben leszünk, így a tűsarkú viselése veszélyes 🙂

Program: szervezés alatt, de ami biztosan lesz: Istentisztelet, fotózás, számháború, evés-ivás, meg tánc (legyen több tánc, meg zárcsökkentés) meg menyasszonytánc, meg a vőlegény is táncol. (Nina szerint jó pénzért eladó)

Ha minden igaz, sikerült egy meglepetés koncertet is összehozni, kedvenc zenekarunkkal. 

Valamint lesz táncház is, tánctanulással, így nem lehet kifogás, ha valaki nem tud táncolni.

Ajándékozás: szerencsére túl vagyunk a lakásfelújításon, így már majdnem mindenünk megvan. Nászajándéknak azért elfogadunk jó állapotú 9személyes Mercedes Sprintert, esetleg kertesházat a Normafán, de minden másunk megvan. 

FONTOS

Szeretnénk egy visszajelzést kérni minél hamarabb, hogy számíthatunk-e a résztvételetekre, ha tudsz és szeretnél jönni, akkor küldj el emailt a családi titkárnőnek: kiss.ninas@gmail.com (de facebookon és telefonon is jelezhetsz)

Kicsit izgulunk, mert az első és utolsó, vagyis az egyetlen ilyen alkalmunk lesz, szóval megejthetünk néhány szervezési és illemhibát, de ezt, emiatt nézzétek el nekünk! Biztosan egy csomó dolgot kihagytunk most, úgyhogy az esküvő előtt még feltétlen nézzetek vissza az oldalra az újdonságokért (és ne csak a kezdési időpont miatt).

 

Addig is kívánunk Nektek szép nyarat: Nina & Győző