2022 Tavaszi Tanfolyam

Jön a tavasz és szeretnél még valami újat csinálni?

Szeretnéd a szabadban lenni, szép helyekről gyönyörködni a naplementében?

Gyerekkorodban is a repülésről álmodtál már vagy csak irigyled a haverjaidat?

Bejön ez a látvány?

Tetszik ez a kép?

 

A siklóernyőzés a legkönnyebben elsajátítható formája a repülésnek, mindemellett a legközvetlenebb érzést nyújtja, ami megfelelő keretek között biztonságosan megtanulható.

A 2022-es év első tanfolyama, nálunk április elején kezdődik, ahol a tavasz folyamán intenzíven fel lehet készülni a repülésre, így nyárra biztossá lehet tenni a tudást, hogy a nyár végére már önállóan repülhessél, biztos tudással és sok élménnyel a hátad mögött.

Idéntől egy szokatlanabb formában csináljuk a tanfolyamot. A kisdombos képzést és az elméleti tudást ápr 1-10 között intenzívebb formában tanuljuk meg, egész napos oktatások alatt, és remélhetőleg elkezdjük a magasstartokat is, de ezzel még nem fejeződik be az oktatás, mert a áprilisi és májusi hétvégékből 1-1 napot arra fogunk szánni, hogy biztosabbá váljon a tudás, és még több élményetek legyen.

Amit általánosságban érdemes tudni a tanfolyamról és Rólunk:

  • Nem kuponos akció, hanem valódi és alapos tudást nyújtó tanfolyam. Ha olcsó és gyors tanfolyamot szeretnél, akkor rossz helyen jársz, mi inkább az alapos és biztonságos oktatásban hiszünk.
  • Nem 10 alkalom a tanfolyam, addig járhatsz, amíg meg nem tanulod, ami az önálló repüléshez kell. Ez sok idő, tapasztalatot nem lehet rövid idő alatt szerezni.
  • Az egyik legdinamikusabb csapat, rugalmas módszerekkel és hozzáállással.
  • Nagy megelégedettség a tanfolyam után, eddig mindenki úgy érezte, hogy a legjobb helyre került (Ezt nyugodtan leellenőrizhetitek klubtagjainktól, vagy azoktól akik ismernek minket…)
  • Nem csak egy papírt adunk, hanem folyamatos fejlődést biztosítunk a kezdetektől, a legmagassabb tudásig.
  • Mi odafigyelünk mindenkire, nem csak egy leszel a sok közül
  • És nem mellesleg anyagilag is jól jársz, hiszen sokat kapsz a pénzedért cserébe.

A legfontosabb pedig, és általában ezért szeretik a leginkább az egyesületünket és a tanfolyamokat, hogy vizsga után sem maradsz egyedül, hanem tudsz a csapattal, a haladókkal járni repülni. A legtöbben ezért maradnak el, mert vizsgával a kézben, de önállóan nem annyira jó repülni. Nálunk van haladótanfolyam, mindig járunk repülni, és megadjuk a társaságot, akivel a tanfolyam után is tudsz repülni.

Kezdeti lépések – kupolázás, ernyőkezelés

Konkrét információk:

  • A tanfolyam két részből áll: egy ápr 1-10 közötti intenzívebb részből, ami minden napos gyakorlást jelent, és az utána következő hétvégékből pedig 1-1 nap lesznek a további oktatások, tervezetten május végére, június elejére jutunk el az A-vizsgáig
  • A tanfolyam idejére biztosítjuk a felszerelést
  • Maximális létszám: 15 fő
  • Tanfolyam költsége: 140e Ft. (ez nem több mint máshol, főleg ha az elért szintig nézed…)
  • Kezdés: Ápr 1. péntek délután – elméleti, repüléssel ismerkedő előadás,
  • Jelentkezés minél hamarabb emailben: jenes.gyozo@freeair.hu vagy telefonon: 06309534892 amíg vannak üres helyek.

Jelentkezz vagy tedd fel kérdésed most

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszámod:

Ha van kérdésed tedd fel már most

Ha bármilyen kérdésed van, teljesen nyugodtan keress és kérdezz a fenti elérhetőségeken (nincsenek hülyekérdések).

(nyugodtan belenézhettek a többi videóba is)

 

És ami elmaradhatatlan egy jó csapat, egy nagy közösség, ahol mindenkire odafigyelünk, próbálunk az egyéni igényeknek is megfelelni, egy olyan társaság, ahová nem csak repülni járhatsz….

Mindig van egy nagy csapat!