Free Air Vándorkupa 2018 eredmények

Idén második alkalalommal hirdettük ki, és most év végén pedig osztottuk ki, a Free Air Vándorkupákat, így mostantól ez már nevezhető akár hagyományos alkalomnak is.

A négy kategória maradt, de az igazságosság jegyében kiegészítettük egy alkategóriával.

2018 győztesei

Az ünnepélyes díjátadó a karácsonyi összejövetelünkön történt, ahol méltó figyelmet kaphattak Díjazzottaink, hiszen az egyesületünk jelentős része, több mint 70 fő vett részt.

Eredmények:

Legnagyobb repülés – Gyarmati-Szabó István, Marton Attila

Idén holtversenyben, szinte ugyanannyit repülve ketten nyerték el a díjat. István ezzel a repüléssel, Attila pedig ezzel a repüléssel szerezte meg a dicsőséget, a tavalyi rekordját négy kilométerrel megdöntve.

A legnagyobb repülés
A legnagyobb repülés

 

Legjobb versenyeredmény – Gyarmati-Szabó István

Idén is István nyerte ez a kategóriát, így két kupát is hazavihetett. A Magyar Nemzeti Távrepülő Bajnokságon 28 helyezést ért el, valamint több távrepülő és célraszálló bajnokságon szerepelt kiváló eredménnyel, valamint sok versenyt szervezett, így méltán kapta ezt azt elismerést!

Legjobb versenyeredmény
Legjobb versenyeredmény

Legtöbb repült idő – Halmágyi-Kutrik testvérpár

A legtöbb időt idén is az egyesületünk hivatalos “nagykártyái” zsebelték be, fejenként 108 órával, és idén ebből már sok tandemrepülés is volt!

Legtöbb repült idő
Legtöbb repült idő

 

Legtöbb tanfolyamos részvétel – Kovács Zoltán

Idén nagyon aktív tanfolyamosaink voltak, és sok oktatási napot tudtunk tartani, amit 47 alkalommal Kovács Zoli nyert meg! Szerencsére ez a sok befeketetett munka mindenkin látszik, biztonságosan tudnak, nagyokat repülni!

Legszorgalmasabb tanfolyamos

Legszorgalmasabb őszi tanfolyamos – Perlusz Dávid

Idén ezt a kategóriát kiegészítettük egy alkategóriával, ami a legszorgalmasabb őszi tanfolyamosnak jár, hiszen ők hátrányból indulva, de nagyon szép eredényeket hoztak, 27 alkalommal jött el, csak az őszi szezonban, így jár érte mindenképp a kupa!

Legszorgalmasabb őszi tanfolyamos

 

Gratulálunk minden győztesnek, és minden nevezőnek, mert idén is több induló közül kellett választani.

És kívánunk sok sikert, szép repüléseket a jövő évre is, drukkolunk mindenkinek!