Gondolatok a jelenlegi helyzetről

Amíg járványveszély van és veszélyhelyzet van kihirdetve, addig sajnos gyakorlati tanfolyamot, közös repüléseket és túrákat sem tudok tartani. Remélem ezt mindenki megérti és el tudja fogadni. Online és telefonon általában azért elérhető vagyok, ha bármiféle információra lenne szükségetek.

Az önálló repülés még nincsen tiltva, de mindkét haza siklóernyős szervezet kiadott egy ajánlást, a repülésekkel kapcsolatosan, gondolom megkaptátok emailben, de a honlapokon is megtaláljátok és több település kérte, hogy ne menjenek oda siklóernyős pilóták: Csolnok (igen Gete is), Kesztölc, Csókakő és Csákberény, és biztosan lesznek továbbiak is.

Nekem klubvezetőként és oktatóként ez a hivatalos álláspontot kell képviselnem.

Ha valaki mégis megy repülni, az vigyázzon magára nagyon, semmit se kockáztasson, ilyenkor kórházba kerülni veszélyes és egyáltalán nem etikus.

Én nem szeretnék ebből semmilyen vitát, és még állás se szeretnék foglalni, hogy mennyire jó dolog vagy felelőtlen ilyenkor repülni, úgy gondolom, hogy mindenki felnőtt ember és tudd ebben dönteni.

Viszont mindenki tudok arra bátorítani, hogy kiváló alkalom az elméleti tudás fejlesztésére. Lesznek online előadások, valószínűleg elindulnak a B-elméleti előadások hamarosan (erről küldök majd egy emailt hamarosan), valamint igyekszem feltenni több érdekes oktatási anyagot is a Facebook-oldalra.
Aki szeretne ismételni, az A-elmélet szerda esténként már elkezdődött).

Aki szeretné, hogy legyen haladó előadások, az töltse ki a lenti kérdőívet.

Mindenki várja, hogy újra lehessen repülni, hogy legyenek programok, csapat és hogy minden normális legyen, de néha még ennél is fontosabb dolgok vannak!

Vigyázzatok Magatokra!