A-vizsgás repülésekhez

uDSC00292

A szabályozási változások miatt néhány új dolgot kell elfogadnunk, amik egy kicsit komplikáltabbá teszik az A-vizsgások repülését, de mivel ez már kötezelő, így alkalmazni kell és kérek Mindenkit, hogy ezekután csak így repüljön.

Azaz, A-vizsgával ugye oktatói útmutatás alapján, B-vizsgás felügyeletében lehet repülni, ahogy eddig is. Hogy minden legális legyen továbbra is fel kell hívni v. sms-t küldeni valamelyik oktatónak, viszont nem elég, hogy ott van veled egy B-vizsgás, hanem a lenti nyomtatványt ki kell tölteni! Ez minden egyes repült napra vonatkozik, amikor nem oktatóval repültök, azaz nem elég egyszer írni valakivel ilyet, hanem minden repülés előtt kell. Kérek Mindenkit, hogy nyomtassa és töltse ki, továbbá felkérek minden Pilótát, hogy legyenek szívesek és vállalják a Növendékeink felügyeletét, ahogyan Ti is tudtatok repülni eddig is. Remélem megbíztok bennünk, és tudjátok, hogy csak megbízható tudású emberek kapnak A-vizsgát.

Innen töltsd le és vidd is magaddal a startkönyvedben:

 

Remélem mindenki fogja használni ezeket a papírokat, és továbbra is fog szólni a repülések előtt. Így tudjuk értetek vállalni a felelősséget. Aki nem tölt papírt, és nem szól Nekünk azokon nem tudunk segíteni egy esetleges ellenőrzés/repülési esemény kapcsán.

 

Ez minden siklóernyősre vonatkozik! Tehát nem csak Freeairestől kérhettek, vagy adhattok felügyeletet, a saját lelkiismeretetek és biztonságotok érdekében döntesetek.