Freeair Vándorkupa 2017

Az idei évvel szeretnénk elkezdeni egy új hagyományt. Szeretnénk egy házi-verseny sorozatot indítani Nektek. Az idei évvel kezdenénk, a repülések már január elsejétől számítanak, és egészen december elsejéig tart az értékelési időszak. A decemberi hónapban a zsűri dolgozik, és az eredményhirdetés lesz, amit mindig a Karácsonyi összejövetelünkön tartanánk. Nevezési díj nincs, mindenki automatikusan indul-indulhat, csak annyit kell tennie, hogy elküldi azokat az eredményeket, amivel úgy gondolja, hogy nyerhet. Hogy még izgalmasabb legyen a verseny oktatóinkat se zárjuk ki a versenyzés lehetőségéből, viszont a szervezők (Győző és Nina) a tiszta verseny érdekében nem neveznek 🙂

Felhőalapon Macedóniában
Magasabbra, messzebbre…

A győztesek egy Vándorkupát kapnak, amire az évszámmal, a nevük kerül fel, és azt egy éven keresztül ők birtokolhatják.

Kupákat jelenleg négy versenyszámban tervezünk adományozni:

  •  Legnagyobb repülés: itt természetesen egy logot kell benyújtani, lehet szabadtáv-hurok-háromszög is, mindenesetre a repülés pontértéke alapján számoljuk az ereményt (itt az MKK-ban érvényes szabályok a döntők).Hogy még érdekesebbé tegyük a versenyt, lehet hátimotorral illetve trájkkal is indulni. Természetesen csak szabályos távokat tudunk elfogadni.
  • Legjobb versenyeredmény: Direkt nem írtam repülési ágat, mert itt mind távrepülő, mind célraszálló eredményeket is lehet prezentálni (és természetesen nem zárjuk ki az akró és motoros versenyeket sem). Bármilyen, nem háziversenyen elért versenyeredménnyel lehet indulni, holtverseny esetén a zsűri dönt, hogy melyik a rangosabb verseny.
  • Legtöbb repült óra: szigorúan startkönyv alapján értékelt szám, a szabályok egyszerűek, a két megjelölt dátum között ki repült a legtöbbet.
  • Legtöbb tanfolyami napon való részvétel: Itt a kezdő és haladótanfolyamok is számítanak, aki a legtöbb oktatási napon részt vett, az lesz a Freeair legszorgalmasabb Növendéke. A Növendék napló és a startkönyvek alapján megy az értékelés. Szóval innentől mégrendesebben kell vezetni!

Remélem tetszik a kezdeményezés, és aktívan részt vesztek benne, azaz gyűjtitek a logokat, vezetitek a startkönyvet, növendék naplót. Na és persze repültök sokat, messzebbre, magasabbra!

Karácsonyi ünnepség
Karácsonyi ünnepi összejövetelünk
MRSZ díjátadó
MRSZ díjátadó 2017