Freeair Vándorkupa 2019

Idén is folytatjuk az immár két éves hagyományunkat, a Freeair Vándorkupát. 

Az egyesületünk legjobbjai kaphatják meg a kupákat, az idei évben teljesített eredményeikért.

2018 győztesei

Négy kategóriában hirdetünk versenyt: 

Versenyszámok:

  • Legnagyobb repülés: itt természetesen egy logot kell benyújtani, lehet szabadtáv-hurok-háromszög is, mindenesetre a repülés pontértéke alapján számoljuk az ereményt (itt az MKK-ban érvényes szabályok a döntők). Hogy még érdekesebbé tegyük a versenyt, lehet hátimotorral illetve trájkkal is indulni. Természetesen csak szabályos távokat tudunk elfogadni.
  • Legjobb versenyeredmény: Direkt nem írtam repülési ágat, mert itt mind távrepülő, mind célraszálló eredményeket is lehet prezentálni (és természetesen nem zárjuk ki az akró és motoros versenyeket sem). Bármilyen, nem háziversenyen elért versenyeredménnyel lehet indulni, holtverseny esetén a zsűri dönt, hogy melyik a rangosabb verseny.
  • Legtöbb repült óra: szigorúan startkönyv alapján értékelt szám, a szabályok egyszerűek, a két megjelölt dátum között ki repült a legtöbbet.
  • Legtöbb tanfolyami napon való részvétel: Itt a kezdő és haladótanfolyamok is számítanak, aki a legtöbb oktatási napon részt vett, az lesz a Freeair legszorgalmasabb Növendéke. A Növendék napló és a startkönyvek alapján megy az értékelés. Szóval innentől még rendesebben kell vezetni!

A tavalyi dicső eredményeket ide kattintva nézhetitek meg

 

Mindenki indulhat, mindössze a versenykategóriának megfelelő bizonyítékokat kell benyújtani hozzám, vagyis, a távrepülés logját, repült időket, tanfolyamos napló, vagy versenyeredmény linkje.

November végéig még tart a verseny, és a karácsonyi bulinkon lesz eredményhirdetés.

Hajrá!